Asiakkaidemme kokemuksia

Uudistuneeseen kotiin suoraan Kreikasta

Tamperelaisten Mikko ja Outi Palon viisihenkisen perheen kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa oli tilankäyttöongelmia. Keittiö ja olohuone olivat erillään toisistaan ja ratkaisu oli aika ahdas. Olohuone oli yläkertaan asti avointa tilaa, joka toi toki avaruutta, mutta kaikki tila pitäisi saada tehokkaampaan käyttöön. Tarkoitus oli siis rakentaa olohuoneeseen parvi, jolla saatiin asuntoon yksi makuuhuone lisää ja yhdistää olohuone ja keittiö yhdeksi avoimeksi tilaksi.

Klikkaa kuvat suuremmiksi:

Kesällä 2016 Palot löysivät Huoneistoremontti Ykkösen Googlen avulla. ”Remonttiykkönen kiinnosti, koska heidän kauttaan sai remonttirahoituksen, muistelee Outi. ”Emme tosin lopulta päätyneet heidän rahoitukseen.”

”Kilpailutimme remontin toisen pienen remonttifirman kanssa, mutta päätyimme Remonttiykköseen”, kertoo Mikko.

Remontin käytännön toteutukseen oli useita eri vaihtoehtoja. Palot olivat jo ennen remonttia miettineet joitakin vaihtoehtoja, mutta ammattisuunnittelijoiden apu oli nytkin paikallaan. Remonttiykkösen rakennusinsinööri ja sisustussuunnittelija miettivät ja hahmottelivat yhdessä asiakkaan kanssa vaihtoehtoisia toteutustapoja. ”Ammattilaisilta sai ideoita, joita ei olisi itse tullut edes ajatelleeksi”, toteaa Mikko. ”Esimerkiksi keittiön ja eteisen puolikorkea väliseinä toi kivasti lisää avaruutta, mutta estää kuitenkin näkymän ulko-ovelta suoraan keittiön tasoille”, lisää Outi.

Remontti aikataulutettiin niin, että Palot olivat pois kotoa kaksi viikkoa ja kaiken piti valmistua sinä aikana. ”Olimme ensimmäisen viikon mummolassa ja toisen Kreikassa”, kertoo Outi.

Remonttiykkösen ammattilaiset paiskivat ahkerasti töitä ja kun Kreikan kone laskeutui takaisin kotosuomen kamaralle, oli remontti valmis. ”Aikataulu piti”, toteaa Mikko. ”Kaksi viikko siinä meni, kuten oli sovittu.” Mikäs sen mukavampaa kuin tulla lomareissulla virkistyneenä uudistettuun kotiin!

”Kaikki meni niin kuin sovittiin. Olemme erittäin tyytyväisiä!”, summaavat Palot.