Maksa remontti osamaksulla

Saat meiltä remonttiin edullisen ja suositun rahoituksen, jota käyttääkin jopa yli puolet remontin tilaajista.

Remontti osamaksulla/rahoituksella

Rahoituksen kulut ovat varsin kohtuulliset ja myönteisen rahoituspäätöksen ehtona on ainoastaan häiriöttömät luottotiedot ja kohtuulliset tulot.

Myyjämme hoitaa remonttilainan hakemisen puolestasi. Voit kuitenkin hakea rahoituksen ennakkopäätöksen tältä sivulta vaikka nyt heti.

Santander-logo Rahoituksen tarjoaa Santander Rahoitus. Laina on pankkisuhteesta riippumaton.

Aktiiviraha

Meidän kautta voit haeka remonttirahoitusta myös Aktiivirahalla.

Maksuaikaa ja rahanarvoisia etuja

Aktiiviraha on kortti jokapäiväiseen käyttöön. Aktiiviraha -kortin haltijana ansaitset myös Finnair Plus –palkintopisteitä ja voit hyödyntää kuukausittain vaihtuvia asiakasetuja. Luottorajasi voi olla 1 000-20.000 euroa.

Joustoa maksamiseen ja korotonta maksuaikaa

Saat kaikille kortilla maksamillesi ostoille noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Korottoman maksuajan jälkeen voit maksaa kaikki ostosi kerralla tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä, jos se sopii sinulle paremmin. 

Voit pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta (ei peräkkäiset kuukaudet).

Saat kaikista Aktiiviraha-ostoista Finnair Plus -pisteitä!

Kaikki Aktiiviraha -kortilla tehdyt ostot kerryttävät Finnair Plus -palkintopisteitä:
Yksi euro = 1 Finnair Plus -palkintopiste. Pisteet tilitetään Finnair Plus -tilillesi kuukausittain.


Palkintopisteiden rekisteröinti alkaa siitä, kun olet ilmoittanut Finnair Plus -jäsennumerosi sähköisesti osoitteessa www.aktiiviraha.fi/finnairplus tai soittamalla Aktiivirahan asiakaspalvelun numeroon: 010 444 2600.
Lue lisää: www.aktiiviraha.fi/finnairplus

Ajankohtaisia etuja Aktiiviraha asiakkaille

Kuukausittain uusiutuva sähköinen etulehtinen tarjoaa monipuolisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.
Etulehtisen löydät Aktiivirahan verkkosivuilta: www.aktiiviraha.fi/edut

Kuukausimaksu

Luotosta peritään kuukausimaksu, joka on 0,01 prosenttia per päivä luottosopimuksen mukaisesta luottorajasta, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa (enintään 12,50 euroa kuukaudessa).

Esimerkki: kuukausimaksu 2 000 euron luottorajasta on 6,08 euroa.

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (12/2019)

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 
Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.