Asiakkaidemme kokemuksia

Perusteellista pintaremonttia Lempäälässä

Lempääläläiset Mervi ja Heikki Paavilainen päättivät keväällä 2014 että nyt on pintaremontin aika. Vuonna -54 rakennettu rintamamiestalo kaipasi piristystä ja valoisampaa ilmettä

Teatterialalla työskentelevien Paavilaisten arki oli kuitenkin niin kiireistä, että työ päätettiin antaa kokonaan ammattilaisten käsiin. Tarkoitus oli uudistaa talon keskikerroksen kaikki pinnat: seinät, lattiat ja katto. Eteisen lattiaan pitäisi asentaa samalla lattialämmitys.

”Löysimme Huoneistoremontti Ykkösen netin kautta”, muistelee Heikki. ”Kyllä, asiakaspalaute ja aikataulujen pitäminen herättivät kiinnostuksen”, tarkentaa Mervi.

Paavilaiset muuttivat pois kotoa kolmeksi viikkoa ja remontin piti ehdottomasti valmistua sinä aikana. Se oli tärkeää. Enimmäisen tapaamisen yhteydessä ”herroista tuli äärimmäisen positiivinen ja luotettava kuva”, toteaa Heikki. Siksi Paavilaiset päätyivät tekemään sopimuksen Remonttiykkösen kanssa.

Remontti eteni juuri niin kuin oli suunniteltu. ”Tämän kerroksen remontti meni aivan täydellisesti. Se meni niin päivälleen aikataulussa ja niin sujuvasti! Se oli meille niin helppo”, summaa Heikki.

Materiaalivalinnoissa Paavilaisilla oli apuna sisustussuunnittelija joka karsi tuhansista vaihtoehdoista muutaman sovittuun tyyliin sopivan vaihtoehdon josta valita. Sekä Mervi että Heikki kokivat sen päätöksentekoa huomattavasti helpottavaksi asiaksi.

Mervi koki tärkeäksi, että remontin tekijä piti heihin yhteyttä myös remontin aikana ja kysyi lisätietoja, jos joku asia ei ollut selvä.

Parin vuoden kuluttua tuli aika uusia kellarikerros. Kesällä 2016 vanhojen varastotilojen väliseiniä purettiin ja tilalle rakennettiin toimiva ja tilava kodinhoitohuone.

Kellarikerroksen remontti eteni muuten suunnitelmien mukaan, mutta matkan varrella tuli pieni viivästys. ”Tulivat sitten meitä vastaan ja korvasivat myöhästymistä”, kiittelee Mervi.

”Lopputulos on molemmissa remonteissa ihan huippua”, summaa Heikki.

Paavilaiset pitävät tärkeänä sitä, että remontti hoidettiin ihan loppuun saakka. Pienetkin myöhemmin ilmenneet puutteet, mm. irvistävä lista, tultiin hoitamaan saman tien.

Remontin tekijää ei tarvitse kauan pohtia, jos Paavilaisilla on tulevaisuudessa tarvetta lisäremontille. Ja tarpeita saattaa tulla, toteaa Mervi pilke silmäkulmassa, ”tähän jää koukkuun”.