Asiakkaidemme kokemuksia

Vaikeuksien kautta voittoon

Huoneistoremontti Ykkönen suoritti Tamperelaisten Reijo ja Tiina Parviaisen kaksikerroksisessa omakotitalossa perusteellisen pinta- ja sisustusremontin 2010 sekä kahden wc:n remontin 2016.

”Meillä muutti lapset pois kotoa ja ryhdyttiin uusimaan ylä- ja alakertaa”, muistelee Tiina.

”Netistä taisimme löytää Remonttiykkösen”, kertoo Reijo. ”Kyllä, päätökseen vaikutti Remonttiykkösen läheinen sijainti sekä aikataulu; heiltä onnistui aloitus nopeammin kuin muilta kysymiltämme yrityksiltä”, täydentää Tiina.

Pintaremontin yhteydessä uusittiin olohuoneen, makuuhuoneen ja eteisen kaikki pinnat.

”Remontti lähti etenemään hyvin, mutta yhdessä vaiheessa tuli pieniä ongelmia. Remonttimiehen toteuttama listoitus ei ollut ollenkaan sellainen kuin olimme sen toivoneet”, kertoo Reijo.

”Remonttiykkösen työnjohtaja kävi tilannetta katsomassa”, muistaa Tiina. ”Hän oli samaa mieltä kuin me, eli otetaan kaikki pois ja pistetään uudestaan paikalleen, sovitulla tavalla.”, jatkaa Reijo.

Ja näin tehtiin. Listoituksen osittainen uusiminen viivästytti hiukan urakkaa, mutta muutoin Parviaiset olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Niin tyytyväisi, että päättivät teettää myös yläkerran ja alakerran wc-remontin Remonttiykkösellä.

WC-remontista suoriuduttiin sitten ilman ainuttakaan ongelmaa. ”Aikataulu piti. Jälki oli hyvää. Asiansa tunteva tekijä”, kehuu Tiina ja jatkaa: ”Kaikki tarpeelliset paikat suojattiin hyvin, ja jos tuli epäselviä tilanteita, niin kysyttiin meidän mielipidettä.”

Ensimmäisen kerran pienien vaikeuksien jälkeen toisella kierroksella päästiin virheettömään lopputulokseen. Mitäpä Parviaiset tuumisivat kolmannesta remonttikierroksesta?

”Muuten talo on jo käyty lävitse mutta meillä on vielä tuossa tuo apukeittiö uudistamatta. Jos siihen uudistukseen ryhdytään niin Remonttiykkönen on vahva vaihtoehto”, hymähtää Reijo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä”, summaavat vielä Parviaiset yhdessä.