Asiakkaidemme kokemuksia

Rivitalokodin huikea muodonmuutos

Merjan ja Mikon 70 -luvulla rakennettu rivitalokoti koki huikean muodonmuutoksen kun tummat seinä- ja lattiapinnat sekä keittiö ja wc saivat upean vaalennuskäsittelyn. Remonttia harkittiin pitkään ja Merja ahmi ideoita sisustuslehdistä sekä esitteistä poimien jutun sieltä, toisen täältä.

Vaikka Mikon isä on taitava nikkari, päätettiin keittiön ja wc:n osalta hakea ammattilaisen apua kodin muutostyöhön. Sekä Merjalle että Mikolle viimeistelty ja huolellinen työnjälki sekä luotettavuus olivat tärkeimpiä kriteereitä sopivaa ammattilaista etsittäessä. Mikon siskon taloon oli juuri tehty remontti Huoneistoremontti Ykkösen toimesta. Pintojen huoliteltu ilme sekä Mikon siskon suositukset toiminnan sujuvuudesta saivat parin vakuuttuneeksi siitä, että Huoneistoremontti Ykkönen olisi heidänkin valinta oman kodin remonttityöhön.

”Remontti sujui sovitussa aikataulussa, joustavasti ja lopputulos oli juuri toivomamme kaltainen. Saimme aina tarvittaessa apua materiaalivalintoihinkin mutta omat näkemyksemme taisivat olla niin voimakkaita että pärjäsimme tässä kohtaa miltei omillamme. Kaiken muun saatoimmekin sitten rauhallisin mielin jättää Remonttiykkösen harteille.”

Pariskunnan uusittu moderni keittiö houkuttelee ruoanlaittoon ja oleskeluun ‒ ja näistä hetkistä voi nyt nauttia kaikilla aisteilla!